Succesvolle derde ALFA-dag – een terugblik

Het ALFA bestuur kijkt terug op een zeer succesvolle alumni-avond in het RMO op 7 juni jl.! Met ruim 100 bezoekers werd gezellig geborreld in de Taffehzaal, geboeid geluisterd naar de verhalen van conservatoren Annemarieke Willemsen, Luc Amkreutz en Lucas Petit, en gedanst op de swingende muziek van ‘Plaatjes vullen Gaatjes‘.

Het ALFA bestuur wil iedereen hartelijk danken die hieraan een bijdrage heeft geleverd: uiteraard de sprekers, het personeel van het museum, Terra voor de foto’s en alle aanwezigen voor hun donaties. We gaan geïnspireerd door met het organiseren van volgende activiteiten!

Hieronder is een aantal foto’s te vinden, de photobooth foto’s zijn beschikbaar op deze pagina.

Tijdens de avond werden ook interviews met alumni over hun eerste ervaringen met het museum vertoond. Wil je de korte clipjes terugkijken? Klik dan op de link hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *